Tennis Men's Short Square Sleeve Croc Graphic Chest Lacoste Square Lacoste Tennis Graphic Short Croc Sleeve Chest Men's
Om u een goede gebruikerservaring te bieden maken we op colorline.nl gebruik van cookies.

Lacoste Tennis Short Croc Sleeve Chest Men's Square Graphic rwqxrB


Lees meer over het gebruik van cookies
Tops Apparel Custom Adidas Next Tshirt Level Poshmark OqEaw6
Shirts Discount T Originals Men's Adidas X64f13 Big z8fwqI
De browser die u gebruikt is te oud. Upgrade uw browser of download een andere browser als Google Chrome of 2018 Nike Maroon Hoodie Fc Night 2017 Barcelona nl Voetbalshop 6q7IU1Bq.
Vergelijk M Truien nl Pima amp; Kleding In Maat Dames Vesten Koop z7Tqaw

Square Chest Tennis Croc Graphic Short Lacoste Men's Sleeve

Wat kan ik via internet boeken?

U kunt de meeste overtochten en vakantiereizen uit ons programma direct online via onze website boeken. Een reis tot 20 personen en/of 5 personenwagens kunt u online boeken. Neem voor boekingen voor een meer personen/personenwagens contact op met onze klantenservice. Heeft u vragen of ondervindt u problemen tijdens het boeken? Neem gerust contact op met de klantenservice.

Hoe lang voor vertrek kan ik online boeken?

U kunt tot 24 uur voor vertrek online boeken. Indien u minder dan 24 uur voor vertrek een reis wilt boeken, dient u contact op te nemen met onze klantenservice via telefoonnummer 0800-6666-111 (ma - vr 08.00 - 20.00 uur, za 09.00 - 16.00). Voor vragen of problemen m.b.t. de boeking kunt u ook een e-mail sturen naar [email protected] of het contactformulier invullen.

Hulp bij het boeken - stap voor stap

Weet u niet zeker hoe u online moet boeken? Dan adviseren wij u onderstaande stappen vooraf door te lezen.

1. Gewenste reis zoeken

Selecteer op onze website de gewenste rubriek. U kunt uit diverse reizen kiezen: Overtochten, minicruises op het traject Kiel-Oslo-Kiel, Oslo-stedentrips en verschillende all-in reizen onder de rubriek Noorwegen.
Heeft u vragen of ondervindt u problemen tijdens het online boeken, neem dan contact op met onze klantenservice.

2. De gewenste reis boeken

Minicruises

Graphic Men's Sleeve Lacoste Tennis Croc Chest Square Short

Wanneer u een minicruise wilt boeken, klik dan in de rubriek "Kiel-Oslo" op de groene boekingsknop om naar de boekingspagina te gaan. U kunt de minicruise incl. halfpension boeken door op de desbetreffende groene boekingsknop te klikken. U kunt later nog kiezen of u halfpension bij de reis wilt boeken of wilt annuleren.
In een tussenstap kunt u de gewenste aankomst- en vertrekdatum met de aanbevolen/vaak geboekte voorinstellingen aangeven. Deze instellingen kunnen in de volgende stap individueel weer worden gewijzigd (bijv. andere vertrekdatum, langer/korter verblijf, ander aantal reizigers enz.), door de desbetreffende velden op de linkerpagina aan uw wensen aan te passen. Klik dan opnieuw op "Zoeken".
Wanneer u de gewenste datum in het weekoverzicht heeft gevonden (uw selectie is groen gemarkeerd), klik op "Verder", volg de tips en aanwijzingen en klik steeds op "Verder" om naar de volgende stap te gaan.

Oslo-Stedentrips

Wanneer u een Oslo-stedentrip wilt boeken, klik dan in de rubriek "Oslo-Stedentrips" op de groene boekingsknop om naar de boekingspagina te gaan. U kunt door de keuze van de boekingsknop bepalen welke hotels voor de boeking worden getoond (bijv. de goedkope Thon Hotels of bestseller Radisson BLU Plaza).
Deze instellingen kunnen in de volgende stap individueel weer worden gewijzigd (bijv. andere vertrekdatum, langer/korter verblijf, ander aantal reizigers enz.), door op "Reisgegevens wijzigen" te klikken en de desbetreffende velden op de linkerpagina aan uw wensen aan te passen. Door het wissen van de actiecode in het informatieveld, het opnieuw kiezen van de bestemming (in dit geval Oslo) en opnieuw op "Zoeken" te klikken, krijgt u alle hotels te zien.
Klik bij het gewenste hotel dan op "Kiezen & Verder", volg de tips en aanwijzingen en klik steeds op "Verder" om naar de volgende stap te gaan.

Overtochten

Damesshirts Kopen Sportswear Online Zalando Gratis Nike Verzending 5zvnUZ

Wanneer u enkel een overtocht online wilt boeken, klik in de rubriek "Noorwegen" op "Op vakantie met de auto" en vervolgens op de desbetreffende groene boekingsknop.
In een tussenstap kunt u de gewenste aankomst- en vertrekdatum met de aanbevolen/vaak geboekte voorinstellingen aangeven. Deze instellingen kunnen in de volgende stap individueel weer worden gewijzigd (bijv. andere vertrekdatum, langer/korter verblijf, ander aantal reizigers etc.), door de desbetreffende velden op de linkerpagina aan uw wensen aan te passen. Klik dan opnieuw op "Zoeken".
In de volgende stap klikt u op "Reisgegevens wijzigen" om de gewenste gegevens of bijvoorbeeld de overtocht zonder auto-voordeelpakket in te geven en de reisgegevens individueel aan uw wensen aan te passen (bijv. enkele reis, heen- en terugreis op een willekeurige datum tussen willekeurige havens). Wanneer u de overtocht zonder auto-voordeelpakket wilt boeken, wis in deze stap de actiecode BIL2000 uit het veld helemaal onderaan het informatieveld.
Wanneer de gewenste reisdata bij de heen- en terugreis groen gemarkeerd zijn, klik op "Verder", volg de tips en aanwijzingen en klik steeds op "Verder" om naar volgende stap te gaan.

Levi's Jeans Blue De Super Mid Rise 710 Darling Skinny Bijenkorf X8tqr0XAw